Először nem aludt a menhelyen a labrador kölyök, ami ezután történt, megolvasztja a a szíveket - Videó

A kiskutya születése óta az intézményben élt, és fogalma sem volt arról, mit jelent az, ha valakinek van egy szerető gazdija, aki kizárólag vele foglalkozik.

A majdnem 5 hónapos kiskutyát örökbefogadták. Az ő története azért lett világhírű, mert a gazdija úgy döntött, videót is készít az első közös napjukról. "Ez az első éjszakája a menhelyen kívül" - írja Bre a TikTok-on a felvételéhez, ami sokakat meghat. Először azt látjuk, ahogy. Videójában először azt látjuk, ahogy a kiskutya majd leragadó szemekkel fekszik egy hatalmas, vetett ágyban és a melléig be van takarva. A következő képeken pedig már olyan mélyen és édesen alszik, hogy nem is igazán találni rá szavakat.

"Ezt teszi a nevelőszülői munka" - mondta Bre büszkén, akinek a kutyája látszólag is nagyon boldog lehet!

@brehillboyette He’s 4.5 months old and has been living in the shelter since he was 1 day old. This is his first night out of the shelter and in his foster home. THIS is what fostering can do ♥️ #fypシ #dogsoftiktok #lab #labrador #puppy #fosterdog #adoptdontshop @luslabsrescue ♬ By the Way (Make It to Me Rewritten) - Erica Padilla

A videó alatt záporoznak a like-ok, szívek és kommentek. "Annyira boldog vagyok, hogy ilyen szépen tudott aludni. Ezt soha nem fogja elfelejteni. Örökké szeretni fog" - írja az egyik kommentelő.

Címlapfotó:  TikTok/brehillboyette

24 óra