A Tik-Tok-on mutatta meg kismama pocakját a nő, a videó vége felháborítja a netezőket - Videó

A közel kétperces klipben hétről-hétre mutatta meg növekvő pocakját, gondosan még feliratokat is készített, hogy egyértelmű legyen, hogy telnek a hetek.

Aztán a 39. hét után jött a nagy bejelentés, a baba megérkezett. Beverly még mindig a jól ismert fehérneműben és helyszínen, a karjában tartva kislányát mutatta meg őt és jelentete be az érkezését a világnak. Ekkor már ott van vele a család kutyusa, majd nem sokkal később megérkezik mellé a gyermek édesapja, a nő szerelme is. A világ egyik legmeghatóbb bababejelentős videója is lehetne akár ez az alkotás, azonban történik még valami, ami fölött nem tudnak túllépni a netezők. 

A videón megjelenik egy felirat: "Üdvözlünk a világon, Navy Blue!". Lefordítva: tengerészkék...

@beverley_raymond_ Welcome to the world Navy Bleu 💙 #bumpdate #sheishere #myfamily #pregnant #pregnancy #maternity #babygirl #mumanddad #newparents #2023parents ♬ Dream Away - Ramol

Ki tudja, miért, ez a bejelentés sok TikTok-felhasználó szemében lett szálka. Záporoznak a kommentek. "Az embereknek nem szabadna elfelejteniük, hogy ezek a gyerekek is fel fognak nőni egyszer" - írta egy netező, egy másik pedig azon tűnődik: "Vajon örültem volna, ha a szüleim így hívnak? Egyszer majd gyerekként ezen fognak gúnyolódni?".

Beverly egyelőre nem kommentálta a csípős megjegyzéseket.

Címlapfotó: TikTok/beverly_raymond_

24 óra