Furcsa változást vett észre a busz menetrendjén a lány, az ok több mint romantikus - Fotók

A brit újságíró kiposztolta a történetét a Twitterre és nemsokára fel is göngyölítette a telje sztorit.

Több millióan látták máris Nuala bejegyzését, amihez az alábbi szöveget is odaírta: "Mi történt Charlotte? (...) Tudnom kell". A csalira nem csak az internetezők, az érintettek is ráharaptak. Nem sokkal később az újságíró bejegyzése alatt megjelent egy fiatalember, Rory O'Keeffe, aki stílusosan egy fotóval csapta le a labdát: "Igent mondott". A képén a barátnője, Charlotte látható a buszmegállóban, széles vigyorral az arcán mutatja a jegygyűrűjét. De a dobbenetes felismerés csak ezek után érkezett: a lánykérés és romantikus menetrend-módosítás közel egy éve történt. A tábla pedig azóta is úgy van kint.

Min kiderült: Rory és Charlotte nyolc évvel ezelőtt ismerkedtek meg a buszmegállóban, ahol Nuala McGovern kiszúrta a kreatív lánykérést. Ami tavaly május óta így van kint a táblán. Az is kiderült, a lány először hosszasan káromkodott a táblát látva, hogy mi ez, és időbe telt, mire rájött. "Valamikor igent mondott, miután végre rájött, hogy mi történik" - fűzte hozzá viccesen a srác, aki azt is hozzátette: "Mindenki, akinek tetszett a tweet, meg van hívva az esküvőre."

És üzent az azzal a járattal utazóknak is: "Bocsánatot kérek mindenkitől, aki 2022 májusa óta próbálta használni a 17-es buszjáratot." 

Címlapfotó: RoryOfKeeffe/Twitter

24 óra