Párjának szánt aktfotóját a szüleinek küldte el a lány, ezt válaszolta az anyja - Fotók

A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél kínosabbat tényleg nehéz elképzelni.

Steph Claire Smith-t a leginkább fitnesz influencerként ismerik, és több mint 1,5 millió követője van az Instagramon. Üzlettársával, Laura Henshaw-val egy podcastet is csinálnak, a legutóbbi epizódban pedig életük legkínosabb pillanatairól meséltek. "Egészen biztos vagyok benne, hogy ez a legcikibb dolgok listájának élén áll, amik valaha is történtek velem" - magyarázta Steph, majd ledobta a bombát:

"Egyszer küldtem anyukámnak és apukámnak egy meztelen képet magamról!".

A beszélgetésből az is kiderült, a fotót valójában az akkori barátjának és mostani férjének, Josh Millernek szánta. Üzlettársa, Laura azt is elárulta, a képet ő is látta, mert a barátnője azonnal tőle kért segítséget, hogyan tudná visszavonni a képet. De már túl késő volt... A lány anyja mindenesetre reagált is a nem mindennapi képre: "Nem hiszem, hogy ezt látnunk kellett volna." Ráadásul a szülőknél be volt kapcsoltva az automata letöltési funkció, így a telefonjuk el is tárolta a képet.

Stephanie azt is elárulta, nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor véletlenül meztelen képet mutatott magáról idegeneknek. Egyszer egy sminkes előtt nyitotta meg a telefonján a galériát és egy meztelen kép volt nyitva éppen.

Címlapfotó: Instagram.com/stephclairesmith

24 óra