Elborzadt az anya, amikor meglátta a repülőn, mit ír a férfi üzenetben a gyerekéről - Fotók

"Csak remélem, hogy nem rugdossa az ülésemet egész úton" - a nő emlékei szerint ezt mondt a férfi hangosan, amikor látta, leül mögé a kisfiú.

Az édesanyát igencsak irritálta ez a kijelentés, pláne, hogy a kisfia igencsak apró és nem is lett volna képes erre. Mielőtt a gép felszállt, a férfi még egyszer megkérte az anyát, hogy ne rugdossa majd az ülését a gyerek. Nem sokkal később, amikor a nő ránézett a férfi mobitelefonjára, nem hitt a szemének. Üzenetet írt valakinek, az üzenet tartalma pedig nem csak az anyát, az egész világot kiborítja. A dühös anya ugyanis lefényképezte és meg is osztotta ezt.

A fotóin, amelyet Sally Fifita a Facebook-bejegyzésében közzétett, tisztán látszik, hogy a férfi "kövér szigetlakónak" nevezte őt, fiát pedig "fekete gyereknek". "Úgy érzem, hogy az egész interakciónak semmi köze nem volt ahhoz, hogy a fiam "rugdosta" a székét" - írja az anya, aki szerint a kirohanás egyértelműen a kinézetüknek szólt, azaz rasszista megnyilvánulás lehetett. Végül a személyzet segítségével sikerült máshová ülniük, de akkor már a gyereke is sírt a sokktól.

Végül a férfit szembesítette a tettével, ő megszégyenülve kért elnézést és próbálta törölni az üzenetet. De már késő volt.

Címlapfotó: Facebook/Sally Fifita

24 óra