A világ legnagyobb ajkait csináltatta meg Andrea, trollok lábtörlője lett az oldalán - Fotók

34 ajakplasztikán van túl, de újabb rekordot szeretne felállítani, ezúttal már az arccsontjával. Mindeközben az internetezők röhögni járnak az oldalára. 

"Balkán Barbie"-ként ismerték meg az internetezők a ma már 25 éves lányt néhány éve: Andrea 2018-ban döntött úgy, átalakítja magát, az egykor helyes, fiatal lány ajkaiba és állába akkor fecskendeztek először töltőanyagot. Akkor még az volt az álma, hogy egy élő babává alakítsák, azóta azonban újabb terveket szövöget, ezúttal már igazodva a jelenlegi külsejéhez is. Ami biztos: közel három tucat ajakplasztikán van azóta túl, aminek darabja körülbelül 150 euróba, azaz körülbelül 56 ezer forintba kerül. Azaz csak a jelenlegi ajkaira 2 milliót költött.

Azóta már számos orvos azt mondta, nem vállalja tovább a lány "kezelését", az ajkai ugyanis igencsak ijesztőek lettek. Persze, elmondása szerint akadnak, akik megőrülnek érte. Egy korábbi interjúban azt állította, volt, aki másfél millió forintnak megfelelő összeget is ajánlott neki egy éjszakáért, de természetesen kikosarazta őt is. Andrea a friss hírek szerintráadásul újabb terveket szövöget: jelenleg a csókjait árulja pénzért, hogy meglegyen rá a fedezet.

Az oldala kész csatatér: a trollok fickándoznak a lány sokkoló képei alatt!

Sokkoló képek: íme a világ legnagyobb szája, és Andrea új ötlete!
  • Andrea plasztika ajkak
  • Andrea plasztika ajkak
  • Andrea plasztika ajkak
  • Andrea plasztika ajkak
  • Andrea plasztika ajkak
  • Andrea plasztika ajkak

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/andrea88476

24 óra