Segélykiáltásokat hallottak a munkások az építkezésen, amit aztán találtak, összetörte a szívüket - Videók

Szívszorító történet kerekedett belőle: egy a New York-i Bronxban lévő építőmunkások néhány hete, a súlyos mínuszokban hatódtak meg a látványtól.

Egy állatvédő szervezet osztotta meg a megható történetet, ami a közösségi odalaknak köszönhetően most körbejárja a fél világot. Egy apró cica hangjára figyeltek fel építőmunkások február elején egy kiürített épületben. "Meghallották a kiáltásait, és elindultak megkeresni" - mondta az Állatvédő Egyesület elnöke, Meagan Licari a The Dodo nevű lapnak. "Amikor rátalálrtak, teljesne át votl már fagyva." Hogy valójában milyen súlyos volt a helyzet, az akkor derült ki, amikor Licari is a helyszínre érkezett.

"Olyan alacsony volt a hőmérséklete, hogy még a hőmérőn sem látszott. A fejét sem tudta felemelni. Azonnal elvittem a sürgősségi klinikára" - emlékezett vissza a nő. Yankee, ahogy a cicát elnevezték, zokszó nélkül rábízta magát a megmentőjére. Felépüléséről azóta töb videót is megosztottak. "Három napig tartott a kórházban, mire felépült" - magyarázta az állatvédő. "Rengeteg támogató ápolásra volt szüksége, de most ő a legboldogabb kislány a világon!" - tette hozzá és az is kiderült, azóta Yankee már gazdis is lett.

Címlapfotó: Instagram/puppykittynycitys

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra