Mozgássérült parkolóban állt meg a lány, sokkot kapott, amikor visszatért a kocsihoz - Videó

A lány autóját fagylaltokkal dobálták meg és kenték össze. Nem csoda, hogy kiakadt.

A válaszvideójában Steph az otthonában látható, nyitott felsőben. Rögtön látszik, valami biztonsan nincs rendben vele. Egy cső van a gyomrába kötve, mert - mint kiderült - az ausztrál lány súlyos gyomor-bélrendszeri betegségben szenved. "Az első dolog, amit Adam észrevett, hogy a motorháztető és az első szárny tele van jégkrémmel... Áthajtottak a McDrive-ján, visszajöttek, és egy egész fagylaltkehelyet dobtak az autónkra" - kelt ki magából a lány, akiről ezek szerint nem is feltételezték, hogy fogyatékos lehet és jogosan használja a parkolót. 

@stephkkelly It’s sad but it’s been twice now that ice-cream has been the weapon of choice ☹️ p.s I only park in these spots when I NEED to. Not to prove a point. #disabilitytiktok #disability #invisibleillness #parking #disabledparking #chronicillness #feedingtube #disabilityadvocate ♬ original sound - steph kelly

"Csak azért, mert nem ülök kerekesszékben, vagy nincs meg az a mainstream kinézetem, amit a fogyatékkal élőknek tulajdonítanak" - bosszankodott Kelly a Yahoo Newsnak adott interjúban.

Címlapfotó: Instagram/stephkkelly

24 óra