Egy szál semmiben posztolt a Rio-i karneválról Neymar húga, aztán előkerültek a retusmentes képek - Fotó

Közel 6 millióan követik, gyaníthatóan a világhírű tetsvérének is köszönhetően. Így most milliók előtt éghet az arca is.

A világ egyik legnagyobb futballsztárja, az aktuális brazil futballcsillag. Neymar Jr. életéről nemrég készült el egy dokumentum-sorozat, aminek a producere a világ legjobb aktív kosárlabdázójának is tartott Lebron James. Gyanítjuk, hatalmas siker lett és mindenki busásan keresett vele. Hiszen Neymar jó ideje sokkal többet keres az egyéb üzleteivel, mint a focival. Már az sem titok, a családját is eltartja és igaz ez a húgára, Rafaellára is, aki influenszerkent ma már millióknak posztolhat. Most nem biztos, hogy örül ennek:

Neymar húga merész ruhában jelent meg a Rio-i karneválon, ahonnan több képet is megosztott. A like-ok azonban csak addg záporozhattak, míg meg nem jelentek az interneten azok a képek, amelyeket mások készítettek a sztárfocista testvéréről. Azóta azonban milliók nevetnek sírva a képek közti különbségeken, sőt, vannak, akik azon versenyeznek, hány eltérést tudnak találni a retsusált és retusálatlan fotók közt.

Nem vennénk el ezt az örömet tőletek sem! Íme Neymar húga az Instáján és a valóságban!

Insta vs Valóság: Neymar húgának képein pusztul a net
  • Neymar retus Rafaella
  • Neymar retus Rafaella
  • Neymar retus Rafaella
  • Neymar retus Rafaella

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/rafaella

24 óra