Fél a férje a nőtől, akinek botoxolták az állát - Videó

"Azt mondták, botoxot kapsz az álladba... wtf?" - írta a videójára, amelyet több mint 9 millióan láttak máris. De nem mindenkit ez zavar.

Emberek ezrei kezdték el megosztani a saját tapasztalataikat a videó alatt. A jelek szerint ez a probléma sokkal szélesebb körű, mint sejteni lehetett. "Egyszer megcsináltattam az állam, és soha többé. Annyira elrontottam" - írta egy kommentelő, de volt olyan is, aki sejtette, miért történt mindez. "Teljesen normális kinézetű az első két hétben, amíg beindul! Ha két hét után is így marad, akkor csak több kell bele!" - magyarázta a rutinosnak tűnő hang. 

De vannak, akiket más inkább zavart!

@megmeghair Husbands worse fear #botoxinjection #botox #botoxchin #botoxinjection #messedup ♬ Made You Look - Meghan Trainor

A lány másfél héttel a videója után megmutatta, miként alakult az álla. "Már nem tudom azt az arcot vágni az állammal, szóval minden bejött, nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy kinéz" - írta akkor. De akadt más kötelessége is: az első videója alatt ugyanis szép számmal voltak, akik az orra miatt kezdték kritizálni a nőt. "Az orrodba is töltöttek?" - kérdezte az egyik.

"A pokolba is, dehogy!" - mondta. "Nagyon boldog vagyok az orrommal."

@megmeghair 5 million views later… heres the result of the chin botox! If yall want to really get to know me, find me on instagram #selflove #hatersgonnahate #chinbotox #nosefiller #fivemillionviews #viral #viralvideo #youremakingmefamous ♬ original sound - Megan Carlisle

Címlapfotó: TikTok/megmeghair

24 óra