Ez a 21 éves lány állítja: ő az eltűnt Maddie McCann - Megmutatta a bizonyítékait - Fotók

Közel 16 éve tűnt el a kislány, a világ leghíresebb eltűnési ügye az övé. Most az interneten bukkant fel egy lány, aki azt állítja, ő Maddie.

A 21. század talán leghíresebb eltűnési ügye a kis Madeleine McCann története, akinek közel 16 éve veszett nyoma egy portugáliai nyaralás során. A szülei azóta is minden követ megmozgatnak, hogy a lányuk nyomára bukkanjanak, minden évben megrenedzik a szülinapját, a szobája érintetlenül várja. Nemrég ráadásul hatalmas fordulatot vett az ügy, alig egy éve a portugál ügyészség ugyanis bejelentette: egy német férfit gyanúsítanak a lány eltűnésével kapcsolatban. Christian Brückner lehet az, aki 2007 májusának elején elrabolta és meggyilkolta az akkor hároméves Madeleine McCannt. 

Az ügy nyomozati szakaszban van, most egy váratlan hír kavarja fel a világot! Felbukkant egy lány - azt mondja, ő Maddie!

A TikTok-on bukkant fel egy videó, ami máris hatalmas viharokat kavar. A videóban egy fiatal nő élő Insta-videója látható, aki azt állítja, ő Maddie! Ráadásul az állítása mellett bizonyítékokat is mutat a világnak, hogy senkinek ne legyen kétsége az állításai kapcsán. Látszólag az emberek többsége hisz neki. Márpedig milliók látták máris a felvételt, így hatalmas tömegről van szó. A vírusként terjedő videóban a lány erősen akcentusos angolsággal azt állítja, a dokumentumai szerint 21 éves, de azt feltételezi, a korát megváltoztatták.

Aztán olyan bizonyítékokat is mutat, amelyek a kétkedőket is hamar elbizonytalanítják! Szeretné, ha találkozhatna a szüleivel...

ÍME A BIZONYÍTÉKOK: ez a lány azt állítja, ő Maddie McCann!
  • Maddie McCann
  • Maddie McCann
  • Maddie McCann
  • Maddie McCann
  • Maddie McCann
  • Maddie McCann

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-TikTok/shellmc22

24 óra