200 milliót keresett a Valentin-napon Juli - Pedig azt mondja, szingli

A jelek szerint nincs szerencséje a szerelemben, de amennyit keresett a szerelmesek ünnepén, talán nem is fáj a feje emiatt.

Hihetetlen: 2,1 millió Insta követője van a 24 éves Julia Wieniowának. A lengyel lány így hazája egyik legismertebb influenszere. Saját állítása szerint három hónapja szingli, akkor szakított ugyanis a 31 éves varsói sznésszel, Nikodem Rozbicki-vel. Majdnem két évnyi randizás után jelentették be, hogy külön folytatják. De nem kell félteni Julit, a lány azóta állítólag a lengyel válogatott focista, Tymoteusz Puchacz párja.  

A Super Express című portál beszámolója szerint Julia hivatalosan továbbra is azt állítja, hogy szingli, és inkább a munkájára koncentrál. Az Instáján így mutatozik be: "Színésznő, énekesnő, főnöknő". A Valentin-nap pedig hihetetlen sikert hozott így is a számára. A portál beszámolója szerint a 24 éves lány februárban két olyan szerelmi reklámakcióban is részt vett, amelynek köszönhetően csurig telt meg a bankszámlája. Egy ékszer és egy fehérnemű kampány arca lett, amikért összesen 130 ezer eurónak (49 millió forintnak -  A szerk.) megfelelő összeget kapott.

De ez nem minden: további 250 ezer eurónyi szerződése is volt, így idén eddig közel félmillió eurót, azaz 200 millió forintot keresett.

Címlapfotó: Instagram/juliawieniawa

24 óra