65 lesz Michelle Pfeiffer, friss képein ámul a világ - Fotók

A 80-as és 90-es években a legkeresettebb színésznők egyike volt, máig busásan megél belőle. Közel a 65-höz most a vörös szőnyegen jelent meg, hihetetlen formában van.

Pénztárosként kezdte a karrierjét egy szupermarketben, majd bírósági gyorsíró lett. Csak ezt követően jött az álom, hogy színésznő lesz. Michelle Pfeiffer jelentkezett egy szépségversenyre, ahol felfigyelt rá egy ügynök, ezt követően kezdett meghallgatásokra és castingokra járni Hollywood-ba. A szerepek pedig szép sorban meg is találták, alig 25 évesen már a Sebhelyesarcúban játszott, 31 évesen pedig Golden Globe díjas lett. 1990-ben a legjobb színásznőnek választották az Azok a csodálatos Baker-fiúk című filmje miatt.

via GIPHY

Filmjei között számos klasszikus található, amelyeket máig ismételnek a tévék, mozicsatornák. Feltehetően ennek is köszönhető, hogy Michelle Pfeiffer vagyona egyre csak gyarapodik. Hogy mennyire? Arról az a háza árulkodik a leginkább, amit alig három éve vett magának. Most mégsem ezért virít a címlapokon a színáésznő, aki néhány hét múlva már a 65-t tölti majd.

A vörös szőnyegen jelent meg, ámul a világ Michelle Pfeiffer formáján!

Fotók: 65 éves lesz, egy negyed századot is letagadhat Michelle Pfeiffer
  • Michelle Pfeiffer a Sebhelyesarcú
  • Michelle Pfeiffer 64 lett
  • Michelle Pfeiffer 64 lett
  • Michelle Pfeiffer 64 lett

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra