Sokkot kapott a pár, amikor megkapta ezt a számlát a Starbucks-ban - Fotó

A pár a tudtán kívül fizetett 4456,27 dollárt, azaz közel 1,6 millió forintot a két kávéért.

Deedee csak néhány nappal később vette észre, mi történt. Épp fizetni szeretett volna a bankkártyájával valahol, de azt nem fogadták el. Miután utánanézett a pénzforgalmának, vette csak észre, a Starbucks 4444,44 amerikai dollárt borravalót számlázott ki neki azon a napon. Jesse ezután felhívta a kávézót, ahol az üzletvezető elismerte neki, hogy mostanában voltak problémáik a rendszerükkel. A család viszont azóta sem kapta vissza a pénzét. Egy csekket ugyan kaptak a banktól az összegről, de azt a bankjuk nem fogadta el.

"Azóta naponta valószínűleg 30-40 alkalommal is kapcsolatba léptünk a Starbucks szervizvonalával" - mondta Jesse O'Dell. "Felhívott minket egy alkalmazott, aki azt mondta, hogy új csekket küldenek. De a mai napig nem kaptuk meg" - tette hozzá és rendőrségi feljelentést is tett. Ők ugyanis így már anyagi gondokkal küzdenek - a tervezett nyaralást is lemondták. A repjegyeket azonban nem tudják visszaváltani, ami nagy szorongással tölti el őket.

A Starbucks közölte, hogy tisztában vannak a helyzettel, és felvették a kapcsolatot a családdal, hamarosan a postán megkapják majd a csekkeket. Szerintük egy alkalmazottjuk hibázott.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra