Az RTL műsorára edzett, szétrobbant a népszerű influenszer melle - Fotók

A csatorna egyik készülő műsorára gyakorolt, amikor megtörtént a baj. Le kellett mondania a részvételt.

Kénytelen volt lemondani az RTL Toronyugrás néven futó műsorában való részvételt Vanessa Mariposa. A 30 éves osztrák influenszer olyan keményen edzett a műsorra, hogy az egyik mellimplantátuma megrepedt. A 30 éves lány a Bildnek elmondta, mi történt: "Csak ugráltam és ugráltam, és egy bizonyos ponton észrevettem, hogy nagyon fáj a mellkasom. Úgy éreztem, alig kapok levegőt."

A diagnózis szerint a közeljövőben kés alá is kell feküdnie, hogy kicseréljék a töltőanyagot. "Szerencsére az implantátumból nem szivárog semmi, így nincs veszély. De egy ilyen műtét persze szuperdrága, 6000 eurót (2,3 millió forint - A szerk.) kell fizetni. Azt hiszem, ezt magamnak kell kifizetnem" - mondta. Az is kiderült, hogy a fiatal lány más sérüléseket is szerzett a balul elsült edzések alatt. A közösségi oldalán egy megdöbbentő képpel és beszámolóval tudatta ezt.

"Teljesen alábecsültem. Tegnap összetörtem az ajkam edzés közben, zúzódások vannak a medencecsontomon és a lábamon, a medencecsontom zúzódott & mentálisan persze lehangol, amikor egyszerűen nem tudsz előre lépni" - írta.

Címlapfotó: Instagram/vanessa_mariposa

24 óra