Megtudta a 21 éves lány, a 3 éves kutyája meg fog halni, amit ezután tett, meghatja a világot - Videók

A sokkoló diagnózis után a skót lány, aki Glasgowban és a babájával, Lylával és Teddel, egy bakancslistűt készített a kutyusnak és a Tik-Tok csatornáját is átalakította.

A közösségi oldalon hetek óta minden a golden retriever utolsó napjairól szól, gazdája pedig szeretné, ha minél több boldog pillanatot élne át. Százezrek kezdték el nézni a kutya életét, és egyre többen csatlakoznak is a fiókhoz, hogy jelen legyenek a hűséges négylábú életének utolsó napjain. "Csodálatos élete volt, és bár összetört a szívem, szeretném, ha a hátralévő élete is ilyen csodálatos lenne" - mondta az egyedülálló anyuka a lapnak.

A nézők szemtanúi lehettek már, hogyan utaztak el hármasban kirándulni Edinburgh-ba. Íme a kutya sztorija:

@tedsbucketlist Teds story #tedsbucketlist ♬ Toy Story: You've Got A Friend In Me - Geek Music

"Még meg kell látogatnunk a tengerpartot, el kell mennünk egy steak vacsorára, és remélhetőleg egy golden retriever találkozóra is, ha júliusban még velünk lesz" - magyarázza Holly,  de hogy lesz-e lehetőségük minderre, az kérdéses. Ted már így is tovább élt, mint ahogy arra az orvosok számítottak. Holly szerint ezért is igaz: minden pillanat számít.

@tedsbucketlist A trip to Scotlands capital city and visiting a castle! #tedsbucketlist ♬ original sound - Teds bucket list

Címlapfotó: Instagram/teds_bucket_list

24 óra