Amikor meglátta a lány, mit írt az apja a családi csoportba, rögtön eldöntötte, megosztja a világgal - Fotó

Amikor lánya, Allison D'Orazio elolvasta édesapja, Thomas üzenetét a családi csevegésben, azonnal könnyek szöktek a szemébe, majd képtelen volt abbahagyni a nevetést.

Nagyon hamar eldöntötte azt is, hogy ezt az üzenetet nem tarthatja magában, meg kell oszatnia a világgal is. Gyorsan csinált egy képernyőképet, majd a Twitter fiókjába kiposztolta az egészet.

"Nem bírom a nyomást, hogy mindig like-oljak vagy "LOL"-lal vagy szív emojikkal válaszoljak minden véletlenszerű gondolatra, képre vagy szórakozásra"

- kezdte sorait a férfi a csoportban és érezhető volt, ezúttal tényleg hatalmas teher nyomhatja a vállát. De itt nem volt vége.

"Minden jövőbeli szöveghez: Szeretem őket, nevetek rajtuk vagy kedvelem őket, kivéve, ha rosszak, akkor nem szeretem őket. Ez az örökkévalóságig tart" - írta, majd azt is hozzátette:

"Nem tudok ezzel a nyomással élni. Kiszálltam."

Allison az alábbi magyarázattal osztotta meg apja üzenetét: "Apukám komolyan ezt küldte a családi csoportos chatünkre, sírva fakadok". Az is kiderült, a családban főleg a lányuk, Allison anyja és húga írogatott rendszersen, feltehetően ez lehetett már túl sok az apának, Thomasnak. "Küldtünk egy csomó cikk linket olyan dolgokhoz, amelyeket viccesnek találtunk" - mondta a 23 éves lány a Good Morning Americának. Ráadásul a lány épp aznap kezdett el a varrással ismeredni, és számos képet megosztott arról is, hogyan halad.

Az is kiderült, az apa egy elfoglalt szemész-orvos, így naponta kétszer, ha volt ideje benézni a családi csoportba. Akkor viszont már csak nehezen tudta felvenni a fonalat a sok eseménnyel kapcsolatban.

Címlapfotó: Twitter/snakel3t

24 óra