Orra, füle, ujjai már nincsenek, a Fekete Alien újabb amputációt tervez - Fotók

Már az éttermek teraszén sem mindig ülhet le az a 34 éves srác, aki bő tíz éve döntötte el, megvalósítja gyerekkori álmát. Fekete földönkívülivé operáltatja magát, aminek köszönhetően most újabb apmutációt tervez.

Alig egy évtizede a 25 éves Anthony Loffredo egy jóképű, sportos srác volt, akit imádtak a nők. Egy dologban azonban különbözött a többiektől: egyre gyakrabban foglalkoztatta a gondolat, szeretne egy fekete földönkívüli testében élni. Miután ráébredt, ezt a vágyát nem tudja elhesegetni, bele is vágott a nem mindennapi projektbe. Ma már sokan megijednek tőle, de így érzi jól magát a bőrében! Igaz, azt is lecseréltetné.

Fülei, orra, ajkai és ujjai már nincsenek is - és most a lábai is útban vannak már neki! Azaz csak az egyik.

via GIPHY

A francia férfi az orrát Spanyolországban vágatta le, a felső ajkát is eltávolították, ezért már alig tud beszélni, de a fülei sincsenek már meg. Legutóbb épp néhány ujjától búcsúzott el örökre, hogy a keze is hasonlítson az Alienek kezeire. A nyelvét kettévágták, zöldre festették, a szeme is feketére lett tetoválva, a fogai kékre. A bőre alatt fémgolyók, szegecsek, még a koponyáján is, hogy valóban karakteres legyen az "idegenfej". 

S miközben már az éttermekbe se engedik be, épp az egyik lábát szeretné levágatni.  

Sokkoló képeken az átalakulás: a Fekete Alien az éttermekbe se jut be
  • fekete alien
  • fekete alien
  • fekete alien
  • fekete alien
  • fekete alien

Címlapfotó: Instagram/the_black_alien_project

24 óra