Az első éjszaka után mondta el a párjának ez a nő, hogy ő férfi - Ez történt utána

16 éven át csak a legszűkebb családja tudta a titkot. Szerelme előtt is sokáig titkolta. Aztán úgy érezte, nem csaphatja be tovább.

Alig volt 14, amikor a Bangladesben született Jamie már érezte, rossz testben született erre a földre. Mivel gyerekkorában így is sok támadás érte, igyekezett titokban is tartani ezt, majd 16 évesen nemet váltott. Ekkor már, ha elment otthonról, egy nyilvános illemhelyen öltözött át nővé, majd hazafelé vissza fiúvá. 17 évesen elköltözött otthonról, hogy ne kelljen titkolóznia és nőként élhesse életét. Ekkor kezdte el a gyógyszeres kezeléseket is és a hormonterápiát. Valódi nőnek azonban azóta érezte magát, amióta 24 évesen a nemváltó műtéteken is átesett. Ekkor költözött vissza a családjához is.

Fotó: Instagram/justjamiep

Az új külső aztán visszaadta az önbizalmát és Jamie randizni is kezdett. A 40 éves Phil pedig a DailyMail híre szerint szinte pillanatok alatt gyújtotta lángra a szívét. Jamie azonban képtelen volta rászánni magát, hogy féltve őrzött titkát elárulja a férfinak. Pedig már megismerték egymás családját, sőt, túl voltak az első szexen is, ő azonban képtelen volt rászánni magát. "Rettegésben éltem hetekig, hogy valaki rájön és elmondja neki. Erre nem lehet felkészülni, mert nem tudod, hogy reagál majd a másik" - mondta ezzel kapcsolatban a lapnak.

Jamie és szerelme egy New York-i hosszúhétvégére utaztak volna el, amikor a lány előállt a vallomásával...

KÉPEKEN A FOLYTATÁS: Phil válasza váratlanul érte még őt is!
  • Jamie szerelem
  • Jamie szerelem
  • Jamie szerelem
  • Jamie szerelem

Címlapfotó: Instagram/justjamiep

24 óra