10 hónappal az esküvő után jött rá a nő, a férje egy nő - Videó

Hihetetlen történet: közel egy évvel az esküvőjük után jött rá a nő, hogy a férje becsapta, mert valójában ő is nő.

Az indonéz nő azt állítja, hogy eg ytárskereső alkalmazáson ismerte meg a magát Ahnaf Arrafifnak nevező férfival. A randik során tudta meg túle, hogy képzett neurológus, aki egy New York-i elitegyetemen szerzett diplomát. Alig három hónapnyi randevú után a pár a vallás által elismert, a törvény által azonban nem szabályozott titkos esküvőn, az úgynevezett "nikah siri" által kelt egybe. Erre azért volt szükség, mert a vőlegény nem tudta felmutatni a hivatalos esküvőhöz szükséges dokumentumait.

A menyasszony már akkor gyanút foghatott volna, de nem tette.

Majdnem egy év elteltével azonban már nem csak ganyút fogott, hanem rájött, hogy alaposan becsapták. Miután megkérdezték tőle, hogy nem jött rá eddig, hogy a férje nő, azt mondta, a párja megtiltotta neki, hogy meztelenül lássa őt. Mielőtt szerelmeskedtek, a szemét mindig egy kendővel kötötték be, a férje pedig már csak akkor vetkőzött le, amikor lekapcsolták a villanyt.

A nőt végül az anyósa buktatta le, aki gyanőt fogott, hogy egy sikeres orvos miért kér folyton kölcsön pénzt és miért nem találkozik a párja családjával. Végül az anyós volt az, aki ráparancsolt, hogy vetkőzzön le és bizonyítsa be, hogy férfi, a csaló pedig ekkor beismerte, hazudott. Egy Erayani Arrafif nevű nőről volt szó, ki összesen körülbelül 20 ezer dollárnyi pénzt csalt ki a családtól.

Feljelentették.

Címlapfotó: Youtube/TribunSumsel

24 óra