Egy Tesla-t kapott a rajongójától az Insta-modell, majd egy ügyvédi irodától egy levelet - Ez állt benne - Fotók

Egy újabb történet, ami miatt fiatal lányok ezrei döntenek majd úgy, a továbbtanulás helyett a közösségi oldalukat fogják inkább építeni.

24 évesen lassan már ki is öregedik a fiatal Insta-modellek egyre népesebb táborából, a jelek szeirnt most azonban átélhetett valami olyat, amilyet a többségük talán sosem fog. Alice az Instagamon már közel 600 ezer követőt gyűjtött össze, de lelkesen építi a Twitter-, a Facebook-, a Twitch-fiókját is. Bevétele azonbanfeltehetően elsősorban az OnlyFans-nek köszönhetően van. Legalábbis a most megosztott története alapján biztosan.

A lány nem csak pikáns képeket és videókat oszt meg a fizetős követőivel a platfromon, nem titkoltan gyakran meg is ismerkedik a rajongóival. A DailyStar-nak most azt is elárulta, egyszer egy ártatlan kijelentésének köszönhetően nem akármilyen meglepetés érte. Alice megjegyezte a férfinak, jó lenne, ha lenne kocsija. Majd legnagyobb meglepetésére jött a válasz: "Tudod mit? Adok én neked egyet!". S a férfi állta a szavát. Nem akárhogy és nem akármilyen meglepetést adott a lánynak.

Igen ám: de a férfi felesége megtudta a dolgot - Alice nemsokára ügyvédi felszólítást kapott!

FOTÓK: ezt üzente az ügyvédeivel a rajongó felesége!
  • Tesla ajándék Instagram modell
  • Tesla ajándék Instagram modell
  • Tesla ajándék Instagram modell
  • Tesla ajándék Instagram modell

Címlapfotó: Instagram/thealiceirving

24 óra