Sokkoló, miért tépi ki a haját mindig ez a nő a taxiban - Videó

Az amerikai tiktoker nem mindennapi videóval hívja fel a figyelmet azokra a problémákra, amellyek a nők többsége sajnos bármikor találkozhat az életben.

A gyengébbik nem képviseői gyakrabban érezhetik magukat kiszolgáltatott helyzetben. Akár akkor is, ha egyedül utaznak. Tömegközlekedésen, vagy akár taxiban. Brennalina most ezzel a nem mindennapi videójával hívja fel a problémára a figyelmet. Ül egy taxi hátsó ülésén, és kitépi a haját, majd a padlóra dobja. Egy másik jelenetben az ujjait óvatosan nekinyomja a kocsi hátsó ablakainak. A felvételre azt írta: "Amióta egy lány a TikTok-on azt mondta, hogy hajat és ujjlenyomatot hagy az összes Uber járművében, én is hajat és ujjlenyomatot hagyok az Uberjeimben".

Sokan érdeklődnek: miért is? Nos, a nő így hagyja ott a DNS-ét a járműben, ha később esetleg bűncselekmény áldozatává válna...

@brennalina Ladies amirite #lovebeingawoman #fyp ♬ these videos are adorable - 🪶starling

A kommentelők közt szép számmal vannak olyanok, akik ismerik ezt, sőt már használták is. Volt, aki akkor tette ugyanezt, amikor egy idegen autójában ült és nem érezte magát biztonságban. De akadnak más tippek is, ezekre az esetekre. "Mindig úgy teszek, mintha telefonálnék valakivel, amikor bejövök" - írta az egyikük, mígy egy másik: "Mindig úgy teszek, mintha elejtenék valamit, hogy újra kinyithassam az ajtót, hogy megbizonyosodjak róla, hogy az ajtó nem gyerekzáron van!"

Egy dolog biztos: a tiktokernek hála most a nők biztonsága ismét beszédtéma.

Címlapfotó: TikTok/brennalina

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra