Csak egyet harapott a perecbe a 27 éves színésznő, 10 éve csöveken át etetik - Fotók

27 évesen sikeres modell, színésznő volt, szép jövő állt előtte, ma meg csöveken át etetik, kommunikálni csak a szemével képes. 

Tíz éve már, hogy Chantel Giacalone-t épp Las Vegasba szólította a kötelesség: a modellként és színésznőként dolgozó 27 éves lányt egy divatbemutatóra hívták. Ott egy ismerőse kínálta meg süteménnyel, a lány pedig elvett egyet és beleharapott. Azonnal érezte, hogy nagy baj van. Megkérdezte, mi van benne. A bíróságon az ismerős a Las Vegas Review-Journal tudosítása szerint így felelt: "Ezután éreztem meg a perec ilatát. Azt hiszem, mogyoróvaj - mondtam neki. Hátra ugrott és felkiáltott: allergiás vagyok rá!" A lány azonnal tárcsázta az apját, akinek azt mondta, nem kap levegőt. Jack a barátnak adott tanácsokat, mit csináljanak.

"Ez volt az utolsó alkalom, hogy hallottam a hangját" - mondta az apa a bíróságon.

via GIPHY

A fiatal modellt kórházba szállították, a torka megduzzadt, a lány elkékült. "Ne hagyd, hogy meghaljak! Nem akarok meghalni" - hajtogatta. A mentők azonnal adrenalint adtak neki, de nem intravénásan, , ami megmenthette volna, hanem az izomszöveteibe. A lány elájult, a légzése leállt, az agya hosszú percekig nem jutott oxigénhez. A család pert indított, alig két éve a bíróság pedig 29,5 millió dollárt, azaz körülbelül 9 milliárd forintot ítélt meg nekik. Lányukat ugyanis azóta is ápolniuk kell, csak a szemével tud kommunikálni, és egy csövön keresztül etetik. A pénzből egy házat terveztek venni, ahol külön szobája lehet majd, mert addig az otthonuk konyhájában feküdt. 

Az orvosok szerint azonban meg vannak számlálva a napjai...

Megrázó képek: gyönyörű fiatal lány volt, ma egy ágyhoz kötve él
  • perec allergia
  • perec allergia
  • perec allergia
  • perec allergia

Címlapfotó: Instagram/chantel_giac

24 óra