Emlékszel az Igazából szerelem Natalie-jára? Így néznek ki ma a film szereplői

Itt a karácsony, ismét sorra "izgulhatjuk végig" a karácsonyi filmeket. Az Igazából szerelem című alkotást is, akinek a főszereplői azóta nagyon sokat változtak.

Százszor látta már az ember, mégis minden egyes alkalommal meg tud hatódni egyes jelenetek láttán. A történet több, látszólag egymástól független szálon fut. Az egyik ilyen történet David és Natalie története. "Karen testvére David, a nemrégiben megválasztott miniszterelnök, Natalie pedig a Downing Street 10-ben a háztartási személyzet új tagja. Az Egyesült Államok elnökével tartott találkozón az amerikai elnök megjegyzést tesz Davidnek Natalie alakjáról." - írja a Wikipedia az egyik legromantikusabb karácsonyi film tartalmáról. 

Majd érkezik a történet nagy fordulata!

via GIPHY

A miniszterelnökké választott David ugyanis észreveszi, hogy Natali hatással van az életére, így a munkájára is. Így a lány áthelyezését kéri. De - mint az általában a romantikus filmekből tudjuk - a szerelem mindig utat talál magának, pláne egy karácsonyi filmben, így az Igazából szerelem című alkotásban is lesz happy end, ami David és Natalie kapcsolatát illeti. De vajon felismernénk most, 19 évvel a film bemutatása után a miniszterelnök csinos munkatársát?

A Natalie-t alakító színésznő nagyon sokat változott - sőt, a film apró szerelmespárja is.

FOTÓK: Bombanő lett Natalie - És a cuki kislány meg kisfiú? Azt is mutatjuk!
  • Igazából szerelem
  • Martine McCutcheon
  • Sam és Johanna
  • Thomas Brodie-Sangster
  • Olivia Rose Olson

 Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra