Kidobták a repülőről Julit, mert szerintük túl kövér - Ítéletet hoztak az ügyében - Fotók

A TWN.hu az elsők közt írta meg: a plus size modell számára élete legmegalázóbb és legstresszesebb napjai voltak azok a napok. Alig egy hónapja...  

Eleinte úgy tűnt, nem olyan komoly a baj: a 38 éves Juliana nevetve közölte egy hónapja az akkor 160 ezer követőjével, Qatar Airways a testömege miatt diszkriminálta őt. Az influenszer egy Air France géppel repült Libanonba nyaralni, és minden probléma nélkül érkezett meg a családjával. Amikor azonban néhány nappal később Dohán keresztül vissza kellett volna térnie Brazíliába, nem engedték felszállni a lefoglalt járatra.

Élő videóban mutatta meg: Julit túl kövérnek gondolták az úthoz.

A légitársaság arra kérte akkor a lányt, vegyen magának jegyet az első osztályra, ami 3000 euróba, azaz 1,2 millió forintba kerül. Mindezt úgy, hogy neki volt érvényes jegye ezer euróért a túrista osztályra. "Órákig tartó könyörgés után visszahozták az összes csomagot, amit már átvizsgáltattam. Azt állították, hogy meg kell vennem a business osztályt, különben nem utazhatok" - mondta Juliana Nehme, aki nem tudott és akart fizetni, Libanonban ragadt.

Pár nappal később nem akármilyen módon jutott haza és feljelentést tett! Megvan az ítélet!

Képesek a folytatás - Juli ügyében döntött a bíróság!
  • repülő kövér bíróság
  • repülő kövér bíróság
  • repülő kövér bíróság
  • repülő kövér bíróság

Címlapfotó: Instagram/juliananehme

24 óra