Megható videó: így derült ki a magyar énekesnő babájának a neme

Alig egy hete derült ki, babát vár a TV2 tehetségkutatójának nyertese, most az is kiderült, a pici kisfiú, vagy kislány lesz-e.

22 évesen nyerte meg a Star Academy-t Szőcs Reni, majd miután eltűnt, a közelúltban kezdte újpa építgetn énekensői karrierjét. A Bors megkeresésére néhány napja pedig elárulta, rövidesen anya lesz. "Márk és én kisbabát várunk és ez az öröm sugárzik belőlem" – kezdte boldogan a lapnak Reni, aki régóta szeretett volna már édesanya lenni. Pedig az orvosok nem sok jóbal bíztatták. "Az orvosom minimálisnak látták az esélyét annak, hogy természetes úton édesanya legyek. Ráadásul azzal is riogattak, hogy ahogy telik az idő, ez az esély is egyre csökken majd" - így az énekesnő.

Amikor két csík jelent meg a terhességi tesztjén, valóságos csodaként élte meg!

Nos, máris újabb hír érkezett, ami Márk és Reni babáját illeti. A szerelmesek a jelek szerint a napokban tartották az úgynevezett gender-partyt, amin a szülők meg szokták tudni, kisfiú, vagy kislány gyermekük születik-e. Reniék egy-egy füstbombát kaptak a kezükbe, s miután meggyújtották őket, néhány másodperc múla sűrű rózsaszín köd borította be őket is.

Ujjongva fogatdák a hírt: lányuk lesz!

Címlapfotó: Instagram/reenykee

24 óra