„Remélem megdöglöttél!” - 130-cal ütközött élettársa szeretőjének ez a férfi - Fotók

Krimibe illő jelenetekről számolt be az ügyészség: egy rendvédelmi dolgozó szerelemféltésből fenyegette meg és támadott rá volt párja új szerelmére.

A TWN.hu információi szerint miután a 42 éves férfi megtudta, hogy az élettársa szerelmi kapcsolatot létesített egy másik férfival, többször megfenyegette a nőt és a férfit is, hogy megöli majd őket. Sőt, a nő jelenlétében azt is közölte vetélytársával, hogy „le lesz vágva a fejed!”. Az ügyészség friss közleményéből most az is kiderült, egy nyári este a férfi a közös otthonuk előtt, az autóban üéve várta haza a párját, majd miután a nő új szerelme kitette, autóval kezdte követni őt.

"A sértett észlelte, hogy a férfi a gépkocsija mögött halad, ezért gyorsítani kezdett, majd az úttest közepére húzódott amikor látta, hogy az őt követő autó áttért a szembejövő forgalmi sávba. Ez a manőver többször megismétlődött, miközben már mindketten 80, majd 100 km/h-val haladtak a borsodi településen, és a férfi 2,5 méter távolságról követte az előtte haladó járművet" - írja közelményében az ügyészség.

Ezt követően krimibe illő jelenetek zajlottak le a borsodi úton - megrázó képeket közöltek!

Döbbenetes képek: "Remélem megdöglöttél" - mondta a roncsban fekvő szeretőnek a férfi
  • féltékenység leszámolás baleset
  • féltékenység leszámolás baleset
  • féltékenység leszámolás baleset
  • féltékenység leszámolás baleset

Címlapfotó: Magyarország Ügyészsége

24 óra