Gyászol a Tik-Tok: ez a népszerű influenszer az egyik áldozat - a sofőr állítólag részeg volt, szökésben van - Fotók

Több mint 900 ezren követték a platformon, alig 21 évesen tragikus hirtelenséggel hunyt el.

Egy rajongója állítja, részeg volt a sofőr, aki a népszerű Tik-Tok sztér halálát okozta. Ali Dulin a rendőrség tájékoztatása szerint a balesetet követő napon halt bele a sérüléseibe. A beszámoló szerint a lán barátja még mindig kritikus állapotban van, míg két másik barátja szintén életét vesztette a balesetben. A fiatal nő halálhírét hétfőn pkezdték el posztolni az ismerősei a The Sun híre szerint.

"A vigasztalhatatlan még csak nem is próbálja leírni, hogy mit érzek most..... Ali, te vagy az egyik legélénkebb, legszebb, legőszintébb és legszeretőbb lélek kívül-belül, akit valaha is volt szerencsém megismerni" - írta barátnője, Ariane Avandi az Instagramon, majd szívszorító bejegyzését így zárta: "Te szeretet és fény vagy. Szeretlek örökkön-örökké. A föld egy igazi angyalt veszített el .... Nyugodj békében, rohadtul szeretlek.

Ali egy másik barátja, Laine Farrell azt írta: "Őszintén szólva nem tudom elhinni ezt. Ugyanaz a "Hooters" születésnapunk volt, mindketten Skorpiók vagyunk, a Hello Kitty, a vásárlás, a divat, a rózsaszín és a macskák megszállottjai. Most lettél 21 éves. Az élet őrület."

A lány 900 ezres Tik-Tok-oldalát azóta befagyasztották, a rajongók pedig azt is tudni vélik, ki gázolhatta el a fiatalokat, és több helyen posztoltak is a férfiról. Állítólag még körözik.

Címlapfotó: Instagram/alidspicexo

24 óra