Világraszóló magyar siker: Merő Péternek egy világsztár adta át a díjat - Videó

Néhány napja írtuk meg: Merő Péter döntőbe jutott a 3. Thai Silk Fashion Week versenyén. Kihirdették a végeredményt.

"Magyarországot képviselve a MERO márka második helyezést ért el a Nemzetközi Thai Silk Fashion Week-en! Nagyon büszkék vagyunk az eredményre. Köszönjük a rengeteg bíztatást és hogy velünk izgultatok!" - közölte a közösségi oldalain a márka, közzétéve azt a videót is, amikor kihirdetik a végeredményt. A népszerű magyar tervező ezt követően egy újabb bejegyzésben azt írta: "megtiszteltetés volt részt venni az eseményen, köszönjük a bizalmat és a fantasztikus élményt!"

Az eseményt követően a legendás és világhírű tervező, Jimmy Choo is gratulált a magyar tervezőnek. Ők már a döntőt megelőzően is találkoztak egymással és beszélhettek. Jimmy Choo cipői máig a legnépszerűbb női cipők közt vannak számontartva, a Hollywood-i hírességek is gyakran választanak egy-egy fontosabb eseményre. "Nagyon köszönöm a gratulációkat, megtisztelő Jimmy Choo úr!" - írta Merő Péter.

Merő Péter az elmúlt években sikert sikerre halmoz. Ruhái hatalmas sikert aratnak a bemutatókon és a hazai sztárvilág krémje gyakran keresi, hogy együtt dolgozhassanak vele.

Címlapfotó: Facebook/MeroPeterHivatalos

24 óra