45 milliót költött, hogy élő Barbie-vá operálják - sokkoló lett

Amit lehetett, már megcsináltatott, általában mindent többször is. A fiatal nőnek legközelebb a szemeit plasztikázzák majd.

Az Instagramon 210 ezer követője van, ami nem túl nagy szám ahhoz képest, hogy eddig több int 110 ezer eurót, azaz több mint 45 millió forintot költött csak plasztikai műtétekre. Az ausztrál Tara Jayne McConachy nemrég új fotókkal hozta lázba a világot, az ápolónő már nem csak korábbi önmagára, a netezők szerint az emberi lényre sem hasonlít.

Az “ausztrál Barbie” már öt mellnagyobbító műtéten van túl, legutóbb már több mint egyliteres töltőanyagokat kapott. Természetesen túl van jó pár orrműtéten, fenékplasztikán, a száj- és arcfeltöltés számára pedig olyan, mint másoknak a fogmosás. Nemrég viszont közölte, rövidesen Törökországba kell repülnie - nem mindennapi szemműtét vár rá.

Tara végtelenül elégedetlen a szemszínével, és egy szokatlan műtéti beavatkozással megváltoztatják majd azt. S ha már úgyis arrafelé jár, egy újabb arc- és mellműtét is vár majd rá, hogy tovább növelje a méreteit is. “Számomra nem az a lényeg, hogy a kevesebb több. Minél több, annál jobb" - ismeri be a életfilozófiájának a lényegét a nő.

Címlapfotó: Instagram/tara_jayn3

24 óra