Milliók nevetnek a kutyán, akit az ivartalanításáról hoz el a gazdája - Videó

Már az állatorvosi rendelőben is érezhető, nem akármilyen kínokat él át Chance - hangos vonyítással gyászolja a veszteségét.

Az anyósülésen ülve aztán kabaréba illő ábrázatot vesz fel. Tágra nyílt szemekkel szemlélődik zavartan, mint aki nem hiszi el, hogy mindez megtörtént vele. A helyzet ráadásul a séta alatt sem lesz jobb: sem futni, sem pisilni nem szeretne Chance. Csak fekszík a hóban, hogy enyhítse a testi-lelki sebeit. Néhány pillanattal később már azt látjuk, ahogy a gazda hazaér a másik kutyájával a sétából, az ajtón belépve pedig ugyanaz az éktelen vonyítés fogadja. "Chance, nem akarom ezt egész éjjel hallgatni" - szól oda neki a nő.

A videó hatalmas siker - nem véletlenül szórakoznak rajta milliók!

@shepherdsofmn It was quite the first 24 hours 😅 the most dramatic dog I’ve met. Please enjoy the whole thing #dogsoftiktok #aussie #aussiesoftiktok ♬ original sound - Katherine Kennedy

"Úgy néz ki, mint aki három háborút is megélt" - olvasható az utolsó képkockákon, amin már ismét Chance látható. Három nap alatt lassan nyolcmillió megtekintésnél és kétmillió like-nál jár a felvétel. 

Címlapfotó: TikTok/shepherdsofmn

24 óra