Videó: félmeztelenül jelent meg az online tárgyaláson a bírónő - felfüggesztették

Pikáns képekkel épített több százezres tábort magának, most egy online bírósági tárgyaláson kapcsolta be véletlen a kameráját. Döbbenetes látványt nyújtott.

Három hónapra felfüggesztették az állásából azt a 34 éves bírónőt, aki váratlanul félmeztelenül jelent meg egy online bírósági tárgyaláson. A bíró egy katonai létesítmény ellen elkövetett autóbombás támadás ügyében tartott tárgyalást a zoom segítségével, amikor váratlanul bekapcsolt a kamerája. Dr. Vivian Polania az ágyában, fehérneműben feküdt, miközben unottan cigarettázott. 

A videó néhány napja járta körbe Kolumbiát, az Igazságügyi Minisztérium vizsgálóbizottságot hívott össze az ügy kivizsgálására. 16 oldalas ítélet lett a vége. A dokumentumban "siralmas állapotról" írnak, Vivian "ziláltan" nézett ki. Szemei álmosak, beszéde zavaros. A nőt így 3 hónap fizetés nélküli szabadságra küldték. A testület ugyanis arra a következtetésre jutott, hogy Polonia viselkedése "nem felel meg annak a gondosságnak és tiszteletnek, amellyel egy bírónak igazságot kellene szolgáltatnia. Ez egyértelműen a tisztelet hiányát jelzi a tisztviselő részéről."

A nő egy regionális rádiónak nyilatkozott az eset után. Elmondta, hogy rendkívül túlterhelt volt, és pszichológiai problémákkal szenvedett. Ráadásul a ruhái "belegabalyodtak a székbe". Azt is mondta, a szakmájában számos kritikát kap azért, mert túl szexi. Tény: a nőnek több mint 360 ezer követője van az Instagramon, ahol gyakran átlátszó csipkefehérneműkben posztol. A fiókja azonban néhány napja eltűnt.

Címlapfotó: Twitter/jhonjacome

24 óra