"Óriási hiba volt" - 100 milliót költött ez a srác, hogy koreai nő legyen - megbánta! - Fotók

Kemény sorsot szánt az élet egy brit fiúnak - tízmilliókat költött, hogy kedvencére hasonlítson, majd koreai nő legyen - de megbánta.

A BTS nevű koreai popcsapat volt a kedvence, Oli pedig annyira belehabarodott a bandába és különösen a hét srác egyikébe, hogy elhatározta, átoperáltatja magát. El is határozta, hogy mindent pénzt előteremt, hogy az álma megvalósuljon. Pechjére ő maga kaukázusi típus, míg a zenész ázsiai - így bizony a csontjait is farigcsálni kellett. A brit srác képes volt arra is, hogy egyenesen Koreába utazzon, hogy helyi plasztikai sebészektől kérjen segítséget a nagy átalakulásához. 

A BTS:

via GIPHY

Ha azonban valaki elindul egy ilyen úton, nehéz megállni, vagy visszafordulni. Így amikor Oli megunta, hogy egy koerai K-Pop sztár bőrében éli az életét, jött az újabb terv: koreai nővé operáltatja magát. Azonban ezt meg már megbánta azóta - jelentette ki most egy talkshowban. Sőt, a kálváriájának felelőseit is megnevezte: az iskolák és Harry Styles. Oli most már határozottan tudja, szeretne újra férfi lenni, ami feltehetően újabb tízmilliókba kerül majd. 

Így néz ki ma Oli, koreai nőként - amit lehetett, már megtett, hogy újra férfi legyen!

Botrányos interjú és képek: Oli koreai nő lett, most ismét férfi akar lenni!
  • Oli plasztka koreai nő
  • Oli plasztka koreai nő
  • Oli plasztka koreai nő
  • Oli plasztka koreai nő
  • Oli plasztka koreai nő
  • Oli plasztka koreai nő

Címlapkép: Youtube/truly

24 óra