Döbbenet: koporsóban érkezett a vőlegény a saját esküvőjére - Videó

Egy esküvő az ember és egy szerelmespár életének egyik legszebb napja. Egy most megjelent videó alapján egy férjnek köszönhetően temetés lett.

Vannak, akik veterán autókat bérelnek, mások lovaskocsival érkeznek, de akadnak olyanok is, akik egy jól megkoreografélt táncot mutatnak be az oltár felé vezető úton életük legszebb napján. Egy a Tik-Tok-ra került videó most egy nagyon bizarr eskövőről számolt be: a vőlegényt koporsóban vitték az oltár elé. 

"Ez egy temetés? Nem, a barátom döntött úgy, hogy így lép az oltár elé" - írta a kliphez az esküvő egyik vendége, akinek a videóját már milliók látták azóta.

A felvételen jól látszik: hat, elegáns szürke öltönyös ember emeli ki a fekete koporsót a furgonból, a látvány pedig látszólag a vendégek egy részét sokkolja is. Persze, vannak, akik jól szórakznak, mások pedig zavartak, hiszen nem nagyon tudnak mit kezdeni a helyzettel. Az oltárhoz érve a pár hat barátja leteszi a fekete koporsót, mire a vőlegény kinyitja a fedelet, és kimászik belőle.

A felhasználókat sokkolja a jelenet, magyarázatot azóta is hiába várnak rá!

@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace - Dorothy

Egyelőre az sem derült ki, a menyasszony mit szólt ehhez a belépőhöz. Vajon tudott róla? Vagy ő is csak a helyszínen szembesült vele? "Most azt akarja mondani, hogy vége az életének?" - kérdezte egy kommentelő, de akadt olyan is, aki ezek után nem ment volna hozzá a férfihoz.

Címlapfotó: TikTok/tobz88

24 óra