Szuperhőst nevelt az apja a 8 éves fiúból - Leigazolta a Liverpool - Fotók

Valóságos csoda, amit a nyolc éves kisfiú már most tud, kockahasát pedig a profi testépítők is megirigyelhetik.

Közel 6 millióan követik az Instagramján Arat Hosseini-t, egy alig 8 éves kisfiút, akire fényes jövő várhat. Sőt, már a jelene is elég fényes. Az nem kérdés, hogy sok gyerekhez hasonlóan az ő kedvence is a foci, másokkal ellentétben azonban a labdával már most olyan dolgokra képes, amelyekre a felnőttek többsége sosem lesz. Trükkjeinek köszönhetően is duzzadt milliósra a tábora, és köztük vannak olyan hírességek is, mint a Manchester United volt játékosa, Rio Ferdinand, vagy a profi bokszoló, Anthony Joshua.

Sőt, a kisfiú egyik videóját korábban Lionel Messi is kommentálta. "Köszi, Arat. Sok jó dolgot látok nálad. Lenyűgöző. Ölellek."

via GIPHY

Alig két éve mutattuk be őt az olvasóinknak, akkor az is kiderült, az akkor 6 éves kisfiú álma az volt, hogy a Barceonában focizzon. Édesapjával ezért a célért dolgozott nap mint nap, és olyan dolgokat is megtanult, aminek a nagyrészét az emberek többsége sosem fogja tudni. Egy valóságos szuperhős lett belőle, aki nem csak a labdával bánik jól, de puszta kézzel mászik fe a falon, ugrik, pörög, forog, amihez csak kedve tartja. Apját évek óta sokan támadják, hogy a fiából húz hasznot, de az idő látszólag őket igazolja.

Arat ma már a Liverpool korosztályos csapatában kergeti őrületbe a többieket. Csodagyereknek tartja a világ!

VIDEÓK: Hihetetlen, mikre képes 8 évesen - 6 millióan követik!
  • Arat csodagyerek
  • Arat csodagyerek
  • Arat csodagyerek
  • Arat csodagyerek
  • Arat csodagyerek
  • Arat csodagyerek

Címlapfotó: Instagram/arat.gym

24 óra