5 ok, amiért a férfiak a tökéletes nőket mindig el fogják hagyni

A tökéletességre való törekvés bizony kimerítő lehet - ráadásul magányossá is válhatsz tőle. Egy kutatás szerint a tökéletes nőkkel a férfiak sokkal nehezebben boldogulnak. És gyakran kereket is oldanak.

Ha sok zöldséget és gyümölcsöt eszel, kapsz majd desszertet is. Ha tudod az összes kérdésre a választ, tuti ötöst kapsz majd. Ha az önéletrajzod tökéletes és minden készséges és képességed adott, biztosan megkapod majd az állást. Gyakorlatilag amióta az eszünket tudjuk, arra nevel minket az élet és a szüleink, hogy a tökéletesség mindig kifizetődő, nem csoda, hogy az emberek jelentős része felnőttként is arra törekszik, minél tökéletesebb legyen, hogy a párkapcsolatban is a legjobbak közül választhasson magának.

És akkor itt a sokkoló hír: lehet, hogy a párkapcsolatokban ez bizony nem működik...

Nos, egy friss kutatás most arra világított rá, hogy bizony a legtökéletesebb nőket nagyon gyakran elhagyják a pasijaik. Mindezek alapján viszont a nők lelkiismeretfurdalás nélkül maradhatnának olyan tökéletlenek, amilyenek. Persze, csak ha szeretnék, hogy a pasi hosszú éveken, vagy akár egy életen át kitartson mellettük. A most nyivánosságra hozott kutatás eredményéből az is kiderült, miért van az, hogy a legszebb, legokosabb, legszexibb, kvázi legtökéletesebb nőket egy idő után szinte mindig kidobják a pasik.

5 oka is van - a tökéletes nőket gyakran lapátra teszik a pasik!

Íme az 5 ok: ezért hagyják ott a tökéletes nőket a pasik!
  • bizonytalanság
  • unalom
  • nyomás alá kerül
  • gyanakvás
  • Nem hülyék

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra