Közel egy mázsát fogyott ez a nő, hogy élő Barbie-vá váljon - Így néz ki most!

Másfél mázsát nyomott korábban, ma már a régi ismerősei sem ismernek rá. A 40-hez közeledve egyre csak karcsúbb, és közel egy mázsát fogyott már az élő Barbie.

A 37 éves nő története az elmúlt években az egész világot körbejárta, meg sem kell magyaráznunk, miért. Kayla önként döntött, hogy megszabadul a feleslegtől, a zsírbörtönnel szemben pedig többfrontos lerohanást tervezett. Eltávolíttatta gyomra 80 %-át, átalakította az étrendjét és szép lassan és fokozatosan a testmozgást is beépítette az életébe. S hogy mi adta meg neki az utolsó löketet? Nos, az a pillanat, amikor a repülőn már két ülésben sem fért el, és képtelen volt becsatolni az övét.

Közel egy mázsától szabadult már meg - élő Barbie lett!

via GIPHY

154 kilót nyomott a mérlegen ekkor a Sydneyben született, de Kaliforniában élő Kayla. Ma már kilencven kilóval kevesebbet. "Nem csak diétáztam. Száműztem a gyorsétermi kajákat, a szénhidrátot, a cukrot és minden nap edzek. Megváltozott az életem" - mondta a DailyMail korábbi híre szerint. A lány a közösségi oldalon is egyre népszerűbb, már csak azért is, mert rendszeresen előtte-utána képeket oszt meg a világgal. Időközben pedig egy valóságos Barbie-baba vált belőle.

Ráadásul egy cseppet sem irigy: másoknak is segít, ha kell!

Megdöbbentő átalakulás: élő Barbie-vá fogyott a 37 éves nő - Fotók
  • Kayla fogyás Barbie
  • Kayla fogyás Barbie
  • Kayla fogyás Barbie
  • Kayla fogyás Barbie

Címlapfotó: Instagram/wls_barbie

24 óra