"Boldog szülinapot" - állt a nőnek küldött üzenetben, amikor megnyitotta, valósággal sokkot kapott

Augusztus 16-án, a születsnapján érkezett a jókívánság. Miután a gyanútlan nő megnyitotta, tudta, új életet kell kezdenie.

Két éven keresztül minden rendben volt, hiszen minden titokban maradt - miután a férfi szakított a szeretőjével, a nő durva bosszút állt rajta. Agne Balciene annyira dühös volt a fickóra, hogy a lehető legaljasabb módon akart rajta bosszút állni - írja a The Daily Record. Augusztus 16-án, a gyanútlan feleség születésnapján a nő egy "Boldog születésnapot" tárgyú üzenetet küldött neki, amelyhez cstaolta férje meztelen képeit.

Az egyiken a zuhanyzóban, a másikon pedig egy korláthoz kötözve, nadrágban látható.

A nő ezzel sem elégedett meg, a képeket a Facebook-oldalára is kiposztolta. Az ügynek lett következménye, most hétfőn a tárgyalóteremben folytatódott. Agne bűnösnek vallotta magát, de azt mondta, hogy azért cselekedett úgy, ahogyan cselekedett, mert alkoholos befolyásoltság alatt állt - írja a Mirror. Ügyvédje, John Boyle úgy fogalmazott, hogy "az őrület egy pillanatnyi pillanata" volt, amit az alkohol is elősegített.

A helyi seriff is hasonlóan vélekedett. George Way szerint: "Ami történt, az nagyon világos, és úgy vélem, hogy ez egy olyan botlás volt, amelyet Balciene asszony nem fog még egyszer elkövetni". A nőt ennek ellenére 100 óra közmunkára ítélték, a telefonját pedig elkobozták. Szerencséjére a tettét nem szexuális erőszaknak, csak bosszúból elkövetett bűntettnek minősítették, így a 38 éves nő olcsón megúszta az esetet.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra