Élő cicababává műttette magát ez a srác, bár smink nélkül sokan megijednek tőle - Fotók

Már gyerekkorában érezte, hogy mi az ábra, így 11 évesen már tudatosan kezdett el hormonokat szedni, hogy mire kés alá feküdhet, legyen egy kis előnye...

Még mindig alig csak 30, de máris kétszázezren követik a közösségi oldalán, ahol ma már bármelyik nap befuthat egy-egy üzleti ajánlat az egyre népszerűbb influenszerhez. De nagyon hosszú és rögös út vezetett el idáig, és bár sokan azt hiszik, hogy amit ma látnak, az a valóság, közel sincs így. Ivana rajongói természetesen főként férfiak, a többségük pedig nem is sejti, hogy ez a dúskeblőű, csókosszájú bombázó bizony férfiként született.

Azt meg tényleg csak kevesen, hogy éveken át egy cicivel volt kénytelen élni!

via GIPHY

Ivana korábbi hírek szerint több mint 50 milliót költött plasztikai műtétekre, és azon kevesek egyike lett, akinél komplikációk léptek fel az egyik beavatkozás során. 2017-ben ugyanis az egyik implantátumát azért kelett eltávolítani nem sokkal a behelyezése után, mert a szervezetében egy fertőzés lépett fel. Ivana hosszú időn át egy mellel élte tovább az életét, és csak később sikerült még nagyobbakra cserélnie őket, természetesen már párban.

Az élő cicababáért megőrül a világ - sokat változott, sok pénzért!

FOTÓK: Hosszú volt az út, és rögös - Smink nélkül ma is sokan megijednek tőle!
  • operáció élő cicababa
  • operáció élő cicababa
  • operáció élő cicababa
  • operáció élő cicababa
  • operáció élő cicababa

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra