Mellkisebbítő műtétre ment ez a lány, ami ezután történt, az kétségbe ejti - Videó

Hiába az éveken át tartó erőfeszítések és kísérletek, és úgy tűnik, hiába a műtéti beavatkozás is. A fiatal lány megosztotta történetét a világgal.

A súlyának köszönhetően évek óta hátproblémákkal küzdött, így a fiatal Lexx az elmúlt években mindent megpróbált, hogy a méretesre nőtt keblei kisebbek legyenek. Rendszeresen járt edzőterembe, megváltoztatta az étrendjét, és eredménye is lett - igaz, csak a hasa és csípője lett kisebb. A fiatal nő számára így hamarosan világossá vált, hogy a műtét lehet a "végső megoldás", hogy megszabaduljon panaszaitól.

Lexx nagyon boldog volt, amikor megkapta aműtétje időpontját, és erről is beszámolt a követőinek.

Aztán jött a váratlan fordulat! "A műtét után, amikor újra aktív lehettem, elkezdtem edzeni, jól étkezni és lemondtam a cukorról" - mesélte követőinek. Sajnos egyik sem működött. Ahogy teltek a hetek, hónapok, a fiatal lány mellei ismét egyre nagyobbak lettek. "Valahogy a melleim most tízszer nagyobbnak tűntek, mint korábban!" - magyarázta, egy videójában pedig meg is mutatta az előtte-utána-azután képeit.

@wwwdotlexx Replying to @Aliyah #greenscreenvideo #greenscreen ♬ original sound - Lexx😅

Aztán a következtetést is levonta, hogy mások is okuljanak a történetéből. "Nagyon sok embernek nő vissza a melle. Persze néha a testsúlynak is köze van - ha hízik az ember, a mellei nagyobbak lehetnek" - magyarázta, és egy kommentben azt is megjegyezte, az ember genetikája is felelős lehet mindenért. "Nem szabad elfelejteni, hogy mindannyiunknak más a teste, és mindenkinek másképp működik" - zárta gondolatait.

Címlapfotó: TikTok/wwwdotlexx

24 óra