Megrázó képek a helyszínről - már 7 halottja van a kunfehértói vonatbalesetnek

Egy vonat és egy személyautó ütközött össze a Bács-Kiskun megyei településnél hétfőn hajnalban - nőtt a halottak száma.

Újabb borzasztó vonatbalesetről adott hírt a rendőrség hétfőn reggel: a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. szeptember 5-én 6 óra 45 perckor Kunfehértó térségében - egy földutat keresztező vasúti átjáróban - egy motorvonat és egy személyautó összeütközött. "A autó sofőrje és négy utasa a baleset következtében a helyszínen életüket vesztették" - írta első közleményében a rendőrség, de most egy újabb közleményt adtak ki.

"A jelenleg is folyamatban lévő szemle során kiderült, hogy a kocsiban - egy Opel Corsában - heten utaztak, és az ütközést senki nem élte túl. Így a történteknek összesen hét halálos áldozata van" - írja a rendőrség és hozzáteszik: a baleset körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vizsgálják.

Megrázó képek kerültek a netre - már 7 halottja van a kunfehértói vonatbalesetnek!
  • vonatbaleset
  • vonatbaleset
  • vonatbaleset

A police.hu-n megjelent korábbi közlemény szerint a vonat utasai nem sérültek meg, azonban a mozdonyvezetőt könnyű sérülésekkel szállították kórházba. "A helyszínelés ideje alatt az 5412-es számú út 7-es kilométerénél félpályás forgalomkorlátozás van érvényben"

Címlapfotó: Police.hu

24 óra