Az orvosok közölték a kismamával: 14 hét alatt kétszer is meg kell szülnie a gyermekét - Videó

Megdöbbentő dolgokon kell átmennie egy amerikai nőnek, aki az első gyermekét várja épp. Nem volt más választása.

Első közös gyermekét várja Jaqueline Schumer és férje, Jared, a kislányuk az előrejelzések szeirnt októberben jön majd a világra. Ugyanakkor a pici már júniusban megmutatta magát a szüleinek. Ugyanis amikor Jaqueline a terhesség 23. hetében járt, egy bonyolult műtéten kellett átesnie: kislánya ugyanis nyitott gerincben szenved. Ez a fejlődési rendellenesség az elhelyezkedésétől függően akár bénulást, járásproblémákat is okozhat, és szinte kivétel nélkül anyagcsere-problémákkal is jár.

@jacqschumer Guess the name we used that begins with “S”! 50 days until we meet our baby girl 💕💕 #pregnancy #csection #babynames #nicubaby ♬ Golden - Harry Styles

Egyetlen lehetőség van: a terhesség egy bizonyos pontján megműtik a gyermeket. Jaqueline Schumer nyilvánosan is megosztotta az eljárással kapcsolatos tapasztalatait a Tik-Tok-ján. "Amikor megtudod, hogy meg kell szülnöd a 23 hetes babádat, hogy gerincműtéten essen át, majd vissza kell tenni a testedbe, hogy további 14 hétig növekedjen benne, amíg újra megszületik" - írta az amerikai a videójára, amit melyet már közel négymillióan látták.

@jacqschumer Then be on bed rest for 107 days in another state 🙃 I’d do anything for her #pregnancy #csection #babynames #spinabifida ♬ gford._ gets no maidens - $avøry-$adisticpai • Follow Me

Azóta kiderült, időközben az anyát és a kislányt már meg is műtötték. Jaqueline reméli, hogy babája minél tovább a pocakjában marad. Hogy ne vállaljon semmilyen kockázatot, a most kórházban, fekve várja majd a nagy napot. De a leendő anyukát még ez sem zavarja: "Bármit megtennék érte" - magyarázta.

Címlapfotó: TikTok/jacqschumer

24 óra