Megdöbbentő, mit követel az anya a férjétől, mert két évig szoptatta a közös gyereküket - Videó

A gyerekvállalás és -nevelés nem csak ,mentálisan, fizikailag is alaposan igénybe veszi egy nő szervezetét. Egy kétgyermekes anyuka ezért most határozott kérést intézett a férje felé. Nyilvánosan!

Múlt kedden osztotta meg a közösségi oldalán a videóját, maga sem gondolta, hogy a világhírnévig repíti. Az gyermekintenzív osztályon dolgozó ápolónő egy ideje a gyermekével van otthon, most a Tik-Tok videójának köszönhetően szolgáltat témát a bulvárlapokban. Avery a babájával a karján készítette el a felvételét, témához illő képsorok lettek. Az édesanya kijelentése meg határozott. 

"Azt mondom a férjemnek, hogy mellfelvarrásra kell vinnie, miután két évig szoptattam, és annyi pénzt spóroltam meg neki a tápszereken" - írja a felvételéhez az anyuka.

@averyywoods It’s well deserved 🙃 #MessFreeHero #GenshinTeleport #breastfeedingmom #pumpingmom #breastfeeding ♬ original sound - Devin🥸.

A kis Stevie a videó alatt néha az édesanyja mellkasát paskolja. A kommentek pedig záporozni kezdtek szinte azonnal. "Megérdemled" - írja az egyikőjük, és sokan osztották a véleményét. Volt, aki megjegyezte, a felesége is most ment vissza dolgozni és előtte ők is megcsináltatták. De persze akadtak olyanok is, akik az ellenkező véleményen vannak.

Címlapfotó: averyywoods/TikTok

24 óra