„Hála istennek meghalok" - öngyilkos lett a magyar topmodell - Fotók

Vasárnap este egy autós voat elé hajtott Győr és Nyúl között, a Blikk megtudta, a 80-as évek simert modellje lett öngyilkos.

A 82-es főút mellett vasúti átjáróban hajtott vonat elé egy Opel Mokka autóval egy 55 éves nő vasárnap este. A Baleset-info híre szerint az autós még azelőtt hajtott a sínekre, mielőtt a sorompók lezárultak volna, majd leparkolta az autóját és megvárta a vonatot. Száz méteren át tolta az autót maga előtt a szerelvény, a sofőrt a tűzoltók segítségével tudták kiszabadítani a roncsból, az életét azonban már nem tudták megmenteni.

A Blikk most arról ír: egy ismert magyar modell a baleset áldozata. Öngyilkos lett.

A napilap szúrta ki, Marjai Judit fotóművész osztotta meg a hírt, a baleset áldozata Szőnyi Ildikó, egykori topmodell.  „Búcsúzom… Szegény Ildi, remélem, most már könnyebb neked. Részvét a családnak és persze, Ildi emlékének. Milyen vidám fiatal lány volt, de az utóbbi évei tele voltak betegséggel, csalódással, lelki szenvedéssel. Nagyon sajnálom! Néhány ève megkeresett, hogy újra fotózni szeretne, megtettem, amit kért. Szép volt ismét, de a lelki békèjét már sehol se találta. Fotókon őrizzük az emlékét” - közölte.

Szőnyi Ildikó oldalán megdöbbentő dolgok jelentek meg az elmúlt napokban! Készült a halálra...

Megrázó kép és bejegyzések - ezt üzente halála előtt a magyar topmodell!
  • Szőnyi Ildikó baleset
  • Szőnyi Ildikó baleset
  • Szőnyi Ildikó baleset

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Baleset-info

24 óra