Hiába törölte: bikinije miatt estek neki a keresztények a szexi influenszernek - Fotó

Két éve ő kereste a legtöbb pénzt a Tik-Tok-on, pedig akkor még csak 19 éves volt. Mára már internetes nagyhatalom és most ennek az árnyoldalával kénytelen megismerkedni. Fotójával alaposan mellényúlt.

Kourtney Kardashian, Jason Derulo, Hailey Bieber - a sort pedig a végtelenségik sorolhatnánk. Ő mind már Addison Rae barátjának mondjk magukat és gyakran fel is bukkannak az alig 21 éves lány oldalán. De hogy lesz valaki ekkora sztárok ismerőse? De ki az az Addison Rae? Nos, a válasz amilyen egyszerű, épp olyan összetett. Mert már szerepelt filmben, sorozatban, énekelt, de gyakorlatilag annak köszönhetően, hogy a közösségi oldalaival széles körben ismert. Ő ugyanis egyértelműen a Tik-Tok terméke, aki szakemberek szerint 2020-ban a legtöbet kereste a csatornájával a platformon.

via GIPHY

Azóta természetesen már minden oldala népszerű és ismert és mind ontja magából a pénzt. Így Addison kedvére bratyizhat a híreségekkel, posztolhatja a bikinis fotóit, vagy épp táncos videóit. Mivel ezeket több százmillióan is láthatják, így nagy felelősséggel kell szembenéznie. Igaz, ezzel valószínűleg csak most szembesült, amikor a napokban egy kétrészes, fehér bikiniben posztolt képet. A leginkább a keresztyének akadtak ki, akik keményen nekiestek a fiatal lánynak, így nem csoda, hogy ő idővel törölte is a képét. Az internet azonban nem felejt, így a kommentháború azóta is zajlik. 

Addison képe tényleg túlmegy azon a bizonyos határon - Már az Adidas márka is belekeveredett!

NETEN A KÉPEK: emiatt a bikini miatt esett neki a világ az Insta-modellnek
  • Addison Rae
  • Addison Rae
  • Addison Rae
  • Christina Aguilera

Címlapfotó: Instagram/addisonraee

24 óra