50 kilós fogyása után is trollok céltáblája az anyuka - Bombázó, de... - Fotók

Asztmás volt már gyerekként is, sportolni sem tudott, ez pedig meg is látszott rajta. Esténként általában álomba sírta magát. Most meg...

A fiatal lányt egész gyerekkorában csúfolták a túlsúlya miatt, így a lelke is romokban hevert éveken át. Alig 8 éve aztán szerelembe esett, és férjhez is ment. Férje azonban sokat volt távolt az otthonuktól, Kara depressziós lett, és gyorséttermi ételekben talált vigaszra. Meg is lett az eredménye: négy éve már 113 kilót nyomott a mérlegen. Úgy döntött, ez így nem mehet tovább, a fiatal háziasszony már attól sem ódzkodott, hogy kés alá feküdjön.

Még abban az évben júliusban gyomorszűkítő műtéten esett át, gyomra 80 %-át eltávolították. Kara a műtétnek köszönhetően is, alig 16 hónap alatt közel 50 kilótól szabadult meg. Két éve aztán újra édesanya lett, aminek köszönhetően ismét felszedett jó pár kilót, ezektől azonban azóta sikerült megszabadulnia. De nem csak ez változott meg. Kara érzése szerint ma már sokkal többet tud játszani a gyerekeivel, sokkal jobb anya és feleség is.  Imád túrázni, kerékpározni, és még golfozni is megtanult. 

A közösségi oldalon azonban nem mindenkinek tetszik a valóságos Playboy-nyuszivá alakult anyuci - kemény kritikákat kap.

Döbbenetes képek: így néz ki ma az anyuka, így lett a trollok céltáblája!
  • Kara fogyása
  • Kara fogyása
  • Kara fogyása
  • Kara fogyása

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra