Nem tudta, hogy ő az - Így néz ki a Teletabik baba 27 évesen - Fotó

Jessica Smith kilenc hónaposan kapta meg a szerepet, ma pedig már 27 éves. Egy dolog nem változott: ugyanolyan mosolygóg, mint akkor!

"Még mindig babaarcom van" - mondta a lány a Daily Mailnek. "Mindenki azt mondja, hogy látja a hasonlóságot a mostani és az akkori arcom között" - tette hozzá, és azt is hozzátette: sokáig titokban tartotta, hogy ő a napocska, csak 19 év után fedte fel a barátai előtt. A lány egy egyetemi játékon tört meg, akkor az volt a feladat, hogy mindenkinek el kellett meslnie valamit, amt soha senki nem talált volna ki.

Nem sokkal később a Facebookon is nyilvánosságra hozta életet titkát, aminek köszönhetően 19 évesen változott meg az élete. "Egy csomó premierere meghívtak" - írta az Instagramon. "Találkoztam egy csomó hírességgel. Sok forgatáson jártam. Németországba vittek egy tévéműsor miatt. És még sok, sok minden volt..."

A lány ma már az Instagramon is így mutatkozik be: "Teletubbies Sun Baby 1997 - 2015". 

Azóta az is kiderült, a kislányt a forgatáson egy magas székre ültették, az apukája pedig egy plüssmackóval nevettette meg. "Emlékszem, hogy gyerekkoromban a Teletabikat néztem. Együtt nevettem a nappal, de csak idősebb koromban jöttem rá, hogy én vagyok az" - mondta a DailyMail-nek.

Címlapfotó: PR

24 óra