Ezen a tiktokeren röhög a világ - Nem a szemöldöke, az új tetkója miatt

A pénzt állítólag visszakapja, a tetoválóművlszről megdöbbentő dolog derült ki. Hogy mit rontottak el? Mindent.

Egy Malenev nevű tiktoker a közösségi platform ügyeletes balféke. Igaz, a 23 éves lány feltehetően élete videóját tette közzé, amit már most több mint 3 millióan láttak. De akkor hozzá is kell tennünk, hogy a sikerért cserébe a lánynak fizetnie kellett, majd néhány órát egy tű alatt szenvedni és valószínűleg újabb beavatkozások várnak rá, ha meg szeretne majd szabadulni a végeredménytől.

A lány elborzadva fordult a követőihez három héttel ezelőtt. "A barátom tegnap járt ennél a művésznél, és a tetoválása jól sikerült" - magyarázta a 23 éves lány a videójában, mintegy megmagyarázva, miért szánta rá magát ő is a varratásra. Úgy döntöttek, egy kést tetovál majd a jobb kézfejére. Az eredmény: egy görbe, torz, ferdet evőeszköz lett, ami úgy néz ki, mintha egy jobbkezes bonobó rajzolta volna ballal.

A Tik-Tok hamar felkapta a videót, és sokan értetlenkedtek, miért nem állította le az egészet, amikor meglátta az első vonásokat. Íme a videó:

@malyev #greenscreen #fyp #viral ♬ original sound - malana

Végül az is kiderült, a lánytól as zalon bocsánatot kért és visszafizette a tetkó árát. A művészről pedig kiderült, ilyen tetkóra a készítőnek engedélye sem volt.

Címlapfotó: TikTok/malyev

24 óra