Megállították a telefonáló kamionsofőrt a miskolci rendőrök, majd kiderült, a fia életét mentik így meg

Nem mindennapi történet jutott a TWN.hu birtokába: a miskolci rendőrök azzal mentették meg egy sofőr életét, hogy igazoltatták.

A 3-as főúton tartottak közúti ellenőrzést a msikolci rendőrök július 22-én, amikor arra lettek figyelmesek, hogy két, egymás mogött haladó kamion sofőrje is mobiltelefonál. A zsaruk természetesen azonnal megállították őket, azonban arra, ami ezek után történt, ők sem számítottak. Kiderült ugyanis, hogy a két sofőr egymással beszél, és jó okuk is van erre, az egyikőjük ugyanis az életéért küzdött.

"Az intézkedés során világossá vált, hogy az egyik sofőrt menetközben megcsípte egy méh, és allergiás reakciók jelentkeztek nála. Az apa, aki elől ment telefonon próbálta meg az úton tartani a fiát. A rendőrök azonnal a szolgálati gépjárműbe ültették a fiatalembert, majd megkülönböztető jelzéssel Nyékládházára vitték az egyre hevesebb allergiás tüneteket mutató férfit" - közölte a rendőrség.

Az orvosi rendelőben aztán a fiú megkapta az ellenszert, a rendőrök pedig visszavitték az apjához, aki megköszönte nekik fia életét. S hogy a történet kerek legyen, végezetül itt egy részlet a rendőri jelentésből: „A két személy által elkövetett szabálysértés miatt az ügy körülményeire való tekintettel sem helyszínbírságot, sem szabálysértési feljelentést nem teszek”.

Címlapfotó: Facebook/PoliceHungaryOfficial-Illusztráció

24 óra