Egy méretes dobozt talált a teraszán a nő, amikor kinyitotta, nem hitt a szemének - Videó

Futótűzként terjed a TikTok-on és az Instagramon is ez a videó - tény: sokak szívébe betalál.

Élete meglepetése és élete videója - talán nem túlzás kijelenteni ezeket a felvétel megtekintése után. A felvételen az látszik, ahogy egy fiatal lány az édesanyja teraszajtaja elé egy méretes ajándékdobozt tesz le. Majd egy fa mögött lesben állva a kamerájával vájra a pillanatot, amikor a dobozt észreveszi a jogos tulajdonosa. Hogy mennyit kellett várnia, a vágott felvételből nem derül ki, de a végeredmény szempontjából másodlagos is.

Fotó: TikTok/janeleandkate-ScreenShot

Szóval: a nő meglepetten lép ki az ajtón és előszr a méretes szalagot tépi le a dobozról. Majd egy újabb dobozt talál, ait óvatosan emel ki az előzőből és leteszi maga mellé. Már ekkor látható, lehet súlya az ajándéknak, de az egy ideig még nem derül ki, mi lehet valójában. Ezt követpen óvatosan nyitja fel a doboz fedelét, és amkor meglátja, mit rejt, már képtelen kordában tartani az érzéseit.

Nevetve temeti a kezeit az arcába, majd ismét mosolyogva pillant be az ajándékra. Aztán izgatottan topog. "Komolyan? Ó, Istenem!" - mondja a felvételen végül a lányának, kezében az életreszóló ajándékkal...

@janelleandkate Are you kidding me?! 🥹 #gift #surprise #mom #daughter #puppy ♬ Almost Idyllic - Sleeping At Last

Egy régebbi videóból az is kiderült, nem ez az első négylábú, amivel a lány az anyját meglepte. Karácsonykor már hasonló meglepetésben volt része. A felvételt a Tik-Tok-on már több mint kétmillióan látták, az Instagramon pedig közel 1 millió like-ot kapott.

Címlapfotó: TikTok/janelleandkate

24 óra